Alle Kategorier

Blogg

Hjem> Nyheter > Blogg

CNC-bearbeidingstjeneste VS 3D-utskriftstjeneste

Behandlingsnøyaktighet og kvalitet

CNC-maskinering gir større dimensjonsnøyaktighet enn 3D-utskrift (dette kan endres med ytterligere innovasjoner til AM) og produserer deler med bedre mekaniske egenskaper i alle tre dimensjoner.


Kostnaden for delene

Imidlertid kommer CNC-maskinering vanligvis med en høyere prislapp, spesielt med mindre volumer av deler. CNC-maskinering bruker ingeniørmaterialer og leverer alle materialenes egenskaper, uforstyrret av prosessen. 3D-printing, derimot, kan noen ganger oppnå dette, men bruker generelt svakere materialtilnærminger.

 

Overflaten og materialene

Når det gjelder overflatebehandling, kan CNC-maskinering gi jevnere overflater enn 3D-printing.CNC-maskiner tilbyr en bedre overflatefinish enn 3D-printing fordi materialet ikke deformeres under maskinering. Det stive materialet og kuttehandlingen holder produktet sammen og det er mindre sjanse for feil eller forvrengning. 3D-printing har en dårligere overflatefinish. Materialet bøyer, vrir seg eller forvrenger fordi materialet er lagdelt oppvarmet plast.

 

Prototype integritet og design

Når det gjelder integritet av prototyper, er CNC-maskinering bedre egnet for å produsere prototyper av høy kvalitet som er mer holdbare og nøyaktige enn de som produseres ved 3D-utskrift.CNC-maskinering er bedre egnet for å produsere komplekse design som krever høy presisjon og nøyaktighet.

 

For å finne ut hva som er best for ditt produkt, kontakt oss  i dag.

 

JieshengHardware er den ledende produsenten av tilpassede CNC maskineringsdeler og komponenter. Med et stort utvalg av materialer, alt fra metall til plast, har vi alt du trenger for å finne riktig passform for ditt prosjekt


retur