Alle Kategorier

Blogg

Hjem> Nyheter > Blogg

Nyheter

Velge riktig CNC maskineringstjeneste for prosjektet ditt


CNC maskineringstjenester leveres primært i spesialiserte CNC maskinverksteder. En CNC-maskinverksted er vanligvis utstyrt med teknologisk avansert utstyr og tilbyr presisjons CNC-maskinering i et kontrollert miljø.

 

Med så mange CNC maskineringsleverandører, har valg av riktig CNC maskineringstjeneste blitt en kritisk beslutning som krever nøye vurdering og evaluering av flere nøkkelparametere.

CNC-maskineringstjeneste 

Har selskapet betydelig erfaring med CNC-maskinering?

Erfaring er lik kompetanse. CNC maskinering er en presis prosess, og med hvert prosjekt tilegner et CNC maskineringsfirma mer kunnskap og ferdigheter. En erfaren tjenesteleverandør vil være kjent med å håndtere ulike maskineringsbehov, redusere sjansene for feil og sikre en jevnere prosess generelt.

Jiesheng Hardware (JeaSnn) er en profesjonell produsent av tilpassede presisjons CNC maskineringsdeler, presisjonsaksler, tilpassede skruer og muttere med mer enn 20+ års erfaring.

 

Er materialet lett tilgjengelig?

Hvert CNC-prosjekt krever spesifikke materialer, fra aluminium til rustfritt stål og alt i mellom. Ikke alle CNC maskineringstjenester vil ha det nøyaktige materialet du trenger.

Derfor er det viktig å spørre om de kan hente materialet lett. Forsinkelser i innkjøp av materialer kan føre til forlengede ledetider og økte produksjonskostnader.

Teamet vårt har erfaring og evne til å bearbeide aluminium, rustfritt stål, stål, messing, kobber, messing, bronse, støpejern, POM og annet materiale.

 

Hvilke sertifikater og kvalifikasjoner er tilgjengelige?

Kvalitetssikring er et ikke-omsettelig aspekt når du velger en CNC maskineringstjeneste. Se etter selskaper med anerkjente sertifiseringer, som ISO9001:2015, IATF16949:2016 som er en standard for kvalitetsstyringssystemer. Disse kvalifikasjonene tjener som et bevis på vår forpliktelse til å opprettholde høy kvalitet og konsistente resultater.

 

Hva er de typiske ledetidene?

Tid er penger, og i en verden av CNC-maskinering. Jiesheng Hardware leverer OEM ODM CNC maskineringsdeler ledetider fra 7 virkedager på alle CNC maskineringstjenester. Prøven er klar på så raskt som 30 minutter.Å velge en CNC maskineringstjeneste innebærer mer enn bare å sammenligne priser. Det krever en grundig evaluering av en rekke faktorer, inkludert tjenesteleverandørens erfaring, utstyr, materialtilgjengelighet, sertifiseringer, ledetider, kommunikasjonseffektivitet og forpliktelse til rask prototyping og kontinuerlig forbedring.


Jiesheng Hardware tilbyr presisjon i KinaCNC-maskineringstjenestermed garantert kvalitetsdeler til rask leveringstid. KONTAKT OSS NÅ!

Få ditt umiddelbare tilbud på nett for høy presisjonCNC-maskinerte deleri dag. 
retur