Alle Kategorier

Om oss

Hjem> Om oss

Om oss

  Jiesheng Hardware (JeaSnn) er en profesjonell produsent av tilpassede presisjons CNC maskineringsdeler, presisjonsaksler, tilpassede skruer og mutteremed mer enn 20 års erfaring.


  Vår fabrikk ligger i en kinesisk produksjonsbase - Dongguan. Vi har fokusert på design, produksjon og salg av presisjonsmetalldeler for å tilby en one-stop service for våre kunder. Vi kan gi kundene perfekt produktdesign og utvikle effektive produksjonsplaner av høy kvalitet med våre profesjonelle teknikere.


  For tiden designer, utvikler og produserer vi hovedsakelig presisjons maskinvarereservedeler for sikkerhetsutstyr, intelligent belysning, medisinsk utstyr, 3D-printer, CNC-ruter, elektrisk utstyr, maskinutstyr og andre næringer.

  Vi har samarbeidet med følgende merker direkte og indirekte: ABB, Schneider, Siemens, Ericsson, GE-Healthcare, Honeywell, Philips, Haas, Mazak og etc.


  Jiesheng Hardware (JeaSnn)har vært strengt i samsvar medISO9001: 2015kvalitetsstyringssystem. Vi har introdusert mer enn 100 sett med avanserte maskiner, for eksempel (Citizen) CNC-fresemaskiner, CNC-maskineringssentre, CNC-dreiemaskiner, presisjonsautomatiske dreiebenkmaskiner og skruemaskiner. Vår uovertrufne kapasitet sikrer at delene dine sendes i tide, hver eneste gang.

  Produktenes toleranser kan nå +/- 0.001 mm. Vi har den japanske Mitutoyo-koordinatmålemaskinen, spektrograf, 2.5-projektorer, laserskjermingsmaskin, mikroskop, hardhetsmaskin, dreiemomentmaskin, ruhetsmåler, høydemåler og annet høypresisjonsimportert testutstyr.

   

  I henhold til tilbakemeldinger fra kunder, resultatskjema for kundesamarbeid og kundeinspeksjonsrapport fra Jiesheng Hardware og verdens 500 beste selskaper MSA, Haas, Flex, Siemens og Schneider de siste fem årene fra 2012 til 2021, viser statistikk at vår kundetilfredshet er 99 %, så Jiesheng-maskinvaren er veldig trygg på å hjelpe deg med å oppfylle kravene til presisjonstoleranser, tilpasset emballasje og personlig tilpassede tjenester i tilpassede metalldeler.


  Hva gjør Jiesheng Hardware(JeaSnn) til en så pålitelig leverandør for progressive produsenter.

  1.JeaSnn tilbyr en komplett OEM ODM-produksjonstjeneste, fra første konsept til levering

  2. Fleksible volumer, alt fra små batchproduksjon til masseproduksjon.

  3. Prøver klare på så raskt som 30 minutter

  4. Høy nøyaktige deler med toleranser i 000-tallet i tommer.

  5. Vi tilbyr trange toleranser CNC maskineringstjenester.

  6. Imøtekommende tilnærmingsvektorer for kompleks geometri fra alle vinkler.

  7.3-akset maskinering, 4-akset maskinering, 5-akset maskinering, presisjonsmaskinering

  8. Komplekse deler med flere operasjoner håndtert i ett oppsett.

  retur